3d Ambient Decor vine in ajutorul clientilor sai cu o gama de servicii gratuite:

1. Consultanta si sfaturi in realizarea mobilierului la comanda si aranjarea spatiului cat mai util.

2. Deplasare si masuratori la domiciliul clientului fara nici un cost.

3. Transport si montaj gratuit in Constanta.

4. Va oferim garantie de 2 ani la toate produsele de mobilier.

5. Termenul de realizare al comenzilor este RESPECTAT.

Proiectam si executam mobila la comanda in Constanta, in maxim 30 de zile de la achitarea pretului pentru avansul de comanda. Echipa noastra va poate oferi consultanta in vederea amenajarii spatiului disponibil, pentru a avea o mobila la comanda ergonomica la un pret cat mai mic.

Serviciile de consultanta sunt gratuite.

Alegeti din sute de combinatii posibile pentru mobila dorita! Va oferim spre alegere dintr-o gama extrem de variata de PAL, PAL lucios, MDF infoliat, MDF vopsit, PAL furniruit, blaturi de bucatarie, produse din sticla sau accesorii premium.

Mobila la comanda moderna la preturi accesibile

Fie ca doriti mobilier de bucatarie, baie, living sau dormitor, designerii nostri va ajuta sa obtineti maximum de confort si organizare, cu minimum de spatiu la preturi cat mai mici. Produsele realizate la comanda sunt de calitate superioara, beneficiind de garantie de buna executie, timp in care deteriorarile suferite vor fi remediate gratuit.

Mobila la comanda ieftina sau de lux

Materialele si accesoriile alese fac cea mai mare diferenta in alcatuirea unui pret final, insa sunt elemente deosebit de importante in cazul in care doriti un mobilier cu durata lunga de viata. Puteti alege orice modele de accesorii sau tipuri de PAL astfel incat sa obtineti o mobila la comanda ieftina sau o mobila de lux la un pret avantajos. De exemplu, pentru o mobila de bucatarie ieftina la comanda, sistemele de inchidere, organizarea sertarelor, sau blatul ales vor schimba radical oferta de pret. La fel si in cazul unei comenzi de mobila living, sau mobila dormitor, accesoriile alese vor influenta sensibil calculul de pret.

Pentru solicitari de pret mobila la comanda in Constanta sau in zone limitrofe, va rugam sa ne contactati.